Wednesday, October 19, 2011

Lama tak menulis. Solah dah 4 tahun, and somebody is coming..

alhamdulillah thummalhamdulillah

lama x update blog ni :)

Solah dah berumur 4 tahun last September (16th). and iALlah Solah pun akan dapat adiknya this early December (nak kena tukar nama bolg ke ek, jadi abusolah&...)

dengan (bakal) kelahiran ini, tugasan kami (termasuk Solah) akan bertambah. Banyak juga bekalan perlu disediakan. Bukan bekalan fizikal je, tp juga persediaan rohani dan mental untuk menghadapi pertambahan ahli keluarga ni.

Lepas ni kalau ada apa2 program dan aktiviti, nampak gaya Solah kena ikut ayahla. Baby mestila ummi kena jaga, senang nak nyusu. So bolehla ayah balik awal setiap kali program hehe.

Bincang pasal baby baru, Solah asik sebut nak baby boy. Die rasa baby boy boleh jadi 'kawan' die, die kata baby girl x best. hm, budak2 apalah die tahu.

ok nanti sambung lagi..

2 comments:

LaLaLOLa said...

Salam ziarah...
Tahniah in advance utk Solah & ummi ayah untuk baby baru :)

solahuddin the warrior said...

samesame